Muck Boots jachtlaarzen

Muck Boots jachtlaarzen

Muck boots jachtlaarzen zijn een populaire keuze voor de jacht vanwege hun duurzaamheid, waterbestendige eigenschappen en goede tractie op ruw of oneffen terrein. Veel jacht laarzen zijn speciaal ontworpen voor de jacht en bieden functies zoals isolatie voor warmte bij koud weer, geurcontrole om de kans te verkleinen dat ze door wild worden opgemerkt, en camouflage patronen om op te gaan in de omgeving. Sommige jachtlaarzen hebben ook stalen neusbescherming voor extra veiligheid, wat handig kan zijn bij het jagen in gebieden met rotsachtig of oneffen terrein. Bij het kopen van laarzen voor de jacht is het belangrijk om rekening te houden met het type terrein waarop u gaat jagen, de weersomstandigheden waarmee u te maken krijgt en eventuele andere specifieke behoeften.

Enkele populaire laarzen voor de jacht zijn de Woody Max, Fieldblazer en Arctic Pro van de Muck Boot Company. Hieronder beschrijven we de eigenschappen van de jachtlaarzen.

Muck Boots Artic Pro jachtlaarzen

De Arctic Pro is een van de warmste neopreen laarzen op de markt. Perfect voor de jager of buitenwerker in koude klimaten. De laars heeft een 8mm neopreen waterdichte binnenvoering en een fleecevoering voor de standaard in warmte en bescherming.

 

De 2mm foam onder de voetbed zorgt voor warmte bij lage temperaturen of als je op ijs staat. De bovenrand van de laars houdt sneeuw en kou buiten en warmte binnen.

 

Isolatie: De Arctic Pro is geïsoleerd met 7 mm neopreen, wat helpt om de voeten warm te houden bij temperaturen tot -60°F/-51°C.

Waterdicht: De laars heeft een waterdichte schaal en constructie, die helpen om de voeten droog te houden in natte en sneeuwachtige omstandigheden.

Duurzaamheid: De Arctic Pro is gemaakt met een duurzame rubberen buitenzool die goede grip en stabiliteit biedt op gladde oppervlakken.

Comfort: de laars heeft een uitneembare binnenzool van 6 mm die demping en ondersteuning biedt, en een brede neus die voldoende ruimte biedt voor de voeten om te bewegen.

Gemakkelijk aan/uit: de laars heeft een handig aantrekontwerp met een stretch-fit bovenlijn die helpt om sneeuw en koude lucht buiten te houden.

Veelzijdigheid: de Arctic Pro is verkrijgbaar in zowel halfhoge als kniehoge stijlen, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij u past.

 

Al met al is de Arctic Pro van de Muck Boot Company een goed ontworpen winterlaars die uitstekende isolatie, waterdichte bescherming, duurzaamheid, comfort en veelzijdigheid biedt, waardoor het een uitstekende keuze is voor activiteiten bij koud weer, zoals jagen, sneeuwschoenwandelen en ijsvissen.

muck boots artic pro jachtlaarzen

Muck Boots Woody Max jachtlaarzen

Ontworpen om de voeten te beschermen tegen extreme koude omstandigheden, zijn de Muck Woody Max Rubber Isolatie Heren Jachtlaarzen voorzien van een fleecevoering en 5 mm interne neopreen voor uitstekende warmtebehoudende eigenschappen. De stretch-fit bovenrand en een 2 mm thermisch foam barrière onder het voetbed houden de warmte vast terwijl ze kou buiten houden. De hoogwaardige rubber buitenkant van deze jachtlaarzen biedt bovendien extra waterdichtheid en robuustheid. Aangepast aan de natuurlijke vorm van de voet, biedt de EVA gevormde tussenzool extra ondersteuning. De robuuste MS-1 gevormde buitenzool biedt uitstekende grip op sneeuw en ijs. Deze geïsoleerde jachtlaarzen hebben een comfortniveau van -40 °F/-40 °C tot 40 °F/4 °C.

 

Waterdicht: de Woody Max heeft een waterdichte constructie en is gemaakt met Muck Boot’s eigen waterdichte, ademende CR Flex-Foam-materiaal, dat helpt om voeten droog en comfortabel te houden in natte omstandigheden.

Duurzaamheid: De laars heeft een duurzame rubberen buitenzool die goede grip en stabiliteit biedt op ruw of oneffen terrein, en een versterkte teen en hiel voor extra bescherming.

Comfort: De Woody Max heeft een gedempte binnenzool en een stretch-fit bovenlijn die helpt om de laars stevig op zijn plaats te houden, evenals een brede neus voor voldoende bewegingsruimte voor de voeten.

Warmte: de laars is gevoerd met fleece voor extra warmte bij koud weer, en heeft een rubberen tussenzool die helpt de voeten warm te houden door warmte vast te houden.

Geurcontrole: De Woody Max heeft een geur maskerende en geur controlelaag die de kans verkleint dat hij door wild wordt opgemerkt.

Camouflagepatroon: De laars is verkrijgbaar in een camouflagepatroon dat helpt op te gaan in de omgeving, waardoor het een goede keuze is voor jagen en andere buitenactiviteiten.

 

Al met al is de Woody Max van de Muck Boot Company een duurzame, comfortabele en waterdichte jachtlaars die geschikt is voor een scala aan buitenactiviteiten.

muck boots woody max jachtlaarzen

Muck Boots Fieldblazer jachtlaarzen

De Originele Lichtgewicht Jachtlaarzen.
De Fieldblazer is de beste waterdichte sportlaars in zijn klasse. De waterdichte constructie houdt de voeten droog tijdens het gebruik in het veld, en de klassieke Fieldblazer constructie biedt de pasvorm en prestaties waar jagers van houden. Het Mossy Oak Country camouflage patroon biedt camouflage, terwijl de oprollbare Blaze Orange voeringen voor extra veiligheid zorgen door goed zichtbaar te zijn tijdens het verplaatsen in het bos. De vierkante hiel, driedubbele teen en dubbele wreef van rubber bieden bescherming en duurzaamheid.”

 

Voordelen van de Muck Boots Fieldblazer jachtlaarzen

  • 100% Waterdicht
  • Ademende Airmesh Voering
  • bioDEWIX Voetbed Inzet
  • Teen En Hielversteviging
  • Oprolbaar
  • Duurzame Snel Te Reinigen Zool
  • Comfort Bereik: Onder Vriespunt tot 65°F / 18°C
  • Stijl: FBC-MOCT

 

De Fieldblazer van de Muck Boot Company is een waterdichte jachtlaars die is ontworpen voor gebruik in natte en modderige omstandigheden. Enkele van de belangrijkste kenmerken van de Fieldblazer zijn:

Waterdicht: de Fieldblazer is gemaakt met Muck Boot’s eigen waterdichte, ademende CR Flex-Foam-materiaal, dat helpt om de voeten droog en comfortabel te houden in natte omstandigheden.

Duurzaamheid: De laars heeft een duurzame rubberen buitenzool die goede grip en stabiliteit biedt op ruw of oneffen terrein, en een versterkte teen en hiel voor extra bescherming.

Comfort: De Fieldblazer heeft een gewatteerde binnenzool en een stretch-fit bovenlijn die helpt om de laars stevig op zijn plaats te houden, evenals een brede neus voor voldoende bewegingsruimte voor de voeten.

Warmte: de laars is gevoerd met fleece voor extra warmte bij koud weer, en heeft een rubberen tussenzool die helpt de voeten warm te houden door warmte vast te houden.

Geurcontrole: De Field Blazer heeft een geur maskerende en geur controlelaag die helpt om de kans te verkleinen dat hij wordt opgemerkt door wild.

Camouflagepatroon: De laars is verkrijgbaar in een camouflagepatroon dat helpt op te gaan in de omgeving, waardoor het een goede keuze is voor jagen en andere buitenactiviteiten.

 

Al met al is de Fieldblazer van de Muck Boot Company een duurzame, comfortabele en waterdichte jachtlaars die geschikt is voor gebruik in natte en modderige omstandigheden.

muck boots fieldblazer jachtlaarzen

Comments are disabled.