– Over ons –

Over de oprichter

René is een voormalig kapitein uit het hoge noorden in Groningen en al sinds 31 jaar actief in de schietsport. Het begon al op zijn 12 jarige jonge leeftijd doormiddel van luchtdruk schieten. Na zijn zeevaart carrière waar een abrupt einde aan kwam doormiddel van een ongeluk aanboord van zijn schip heeft hij 9 maanden moeten revalideren i.v.m. Hersenletsel en doormiddel van zijn positieve en vastberaden doorzettingsvermogen toch in de Top 20 van Nederlands beste kleiduiven schutters weten te wringen in de onderdelen Parcour en Compak. Deze reis heeft René gedeeld via zijn Instagram account #CLAYSHOOTINGBROTHERS zo is het begonnen.

oprichter jacht-schietsport blog

Elke keer kreeg ik contact met geweldige mensen hoe ze moesten beginnen met kleiduivenschieten en andere schietsport disciplines of hoe ze gelijkgestemde mensen konden ontmoeten om mee te gaan schieten en legt hij uit hoe vervelend hij het vond dat hij nooit een gemakkelijk antwoord kon geven. René zijn passie om meer mensen op te leiden tot een competitief niveau schieten, samen met de vele vragen, is hoe de Instagram account #clayshootingbrothers begonnen is. Mijn Passie is niet alleen het kleiduif schieten zelf maar ook het onderwijzen van mensen met kennis die in de afgelopen 31 jaar is vergaard.

 

Ik gedij er goed in om mensen op elke mogelijke manier te helpen en door alles te doen wat ik kan om onze ongelofelijke schietgemeenschap te laten groeien. Ik wil mensen een platform geven waar ze over genoeg informatie kunnen beschikken om een leuke betaalbare schietsport hobby te kunnen beginnen en voortzetten. Dit alles naast het vinden van hun innerlijke zelfvertrouwen om een geweer of pistool op te pakken en het gevoel te hebben dat ze de moed , ervaring en het vermogen hebben om deze fantastische levenswijze en sporten te kunnen uitvoeren.